Helvespid
Companie Produse Servicii Calitatea HELVESPID Contact
S.C. HELVESPID S.R.L. este o societate profilată pe fabricarea produselor destinate sigurantei circulatiei rutiere si feroviare.

Societatea noastră a devenit mai bine cunoscută după căstigarea în anul 1994 a licitatiei internationale, organizate sub egida Băncii Mondiale, pentru livrarea de mijloace pentru semnalizarea rutieră pe drumurile europene din România. Pe parcursul derulării acestui contract si a altor contracte pentru asemenea produse, societatea noastră a dovedit capacitatea tehnică de a executa produse la nivelul standardelor europene. Calitatea deosebită a semnalizării executate de noi se datorează utilizării mijloacelor si tehnologiilor celor mai performante.

Suntem principalul furnizor de asemenea produse pentru Administratia Natională a Drumurilor, o parte din drumurile locale si pentru marii constructori ce operează pe reteaua de drumuri Succesele obtinute s-au concretizat si prin premierea noastră de către Camera de Comert si Industrie a României si de către Consiliul National al Intreprinderilor Mici si Mijlocii.

Cu speranta că veti agrea produsele noastre, vă prezentăm câteva din mijloacele si solutiile moderne de care dispunem:

1 2 3 4 5 6

Pentru mai multe detalii puteţi consulta oferta noastră de produse şi servicii, sau vizualiza galeria produselor noastre.

In dorinta unei viitoare colaborări, cu deosebită consideratie,

DIRECTOR,
ing. GABRIEL DODU


Companie
ProduseServiciiCalitateContact

Copyright (c) 2007 HELVESPID